Kaikkea kiinnostavaa tulossa syksyllä

Koulu on taas imaissut aikani niin vähiin, että kirjoja en ole ehtinyt lukea loppuun oikeastaan yhtään, vaikka tapojeni mukaan olen kantanut kirjastosta jälleen hirveän kirjapinon odottamaan sopivaa hetkeä jolloin pääsen sitä purkamaan. Ajattelin pitkästä aikaa vilkaista kustantamoiden uutuusluetteloita ja katsella mitä syksyllä (ja vähän kesälläkin) on tulossa lukemisen arvoista. Löytyihän sieltä ainakin yksi kirja, jonka olen ehtinyt jo englanniksi lukea ja odotella suomennoksenkin ilmestymistä. Ja tietysti monta muuta mielenkiintoista kirjaa niin uusilta kuin vanhoilta kirjallisilta tuttavuuksilta.

Kesäkuu:
Peter Watts: Sokeanäkö (Gummerus) 

Heinäkuu:
Abigail Gibbs: Illallinen vampyyrin kanssa (Otava) 
Reeta Aarnio: Hän, joka ei pelkää (Otava)
Rick Riordan: Athenen merkki (Otava)

Elokuu:
Charlaine Harris: Veren muisti (Gummerus)
Lauren Beukes: Säkenöivät tytöt (Schildts & Södeströms)
Marissa Mehr: Veristen varjojen ooppera (WSOY)
Marja-Leena Tiainen: Khao Lakin sydämet (Tammi)
Salla Simukka: Valkea kuin lumi (Tammi)

Syyskuu:
Douglas Preston ja Lincoln Child: Kuolleiden kirja (Gummerus)
Essi Tammimaa: Noaidin tytär (Otava)
Lauren Oliver: Requiem - rakkaus palaa (WSOY)
Mo Yan: Seitsemän elämääni (Otava)

Marraskuu:
Charlaine Harris: Veri kielellä (Gummerus)
Helen Fielding: Bridget Jones III (Otava)

Erityisesti odotan tuon Rick Riordanin kirjan ilmestymistä suomeksi heinäkuussa, koska olen sen jo englanniksi lukenut ja on kiinnostavaa nähdä miten suomennos on onnistunut. Muutenkin hirveän paljon kiinnostavia kirjoja ilmestymässä vielä tässä keväänkin aikana, joten luettavaa riittää. Kunpa sitten aikaakin olisi, että varmasti ehdin jossain vaiheessa lukupinoa pienentämään.

6 kommenttia on "Kaikkea kiinnostavaa tulossa syksyllä"
 1. Olenkin jo ehtinyt odottaa seuraavaa postaustasi. Blogistasi nimittäin löytyy lähes poikkeuksetta jotakin mielenkiintoista lukulistalle. Toivottavasti koulukiireesi helpottaisivat.

  Tätä oli mielenkiintoista lukea. Listallasi on joitakin samoja kirjoja kuin minulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten tämä viesti piristäkään harmaata maanantaita! :)

   Itse asiassa minulla olisi kolme kirjaa luettuna, mutta ei vielä blogattuna. Ne vain odottelevat sitä, että saan tarpeeksi aikaa nipistettyä siihen, että niistä saa jotain kirjoitettua. Mutta ehkä niistä pian lisää! :)

   Poista
 2. Bridget Jones <3 ! Sain vasta jokin aika sitten tietää, että on tulossa kolmas osa. =D Mitenkähän Fieldingillä homma pelittää vuosien jälkeen... Muutenkin mielenkiintoisia kirjoja listallasi.

  Itse odotan (tietty) kuin kuuta nousevaa Kingin Tuulen avain-kirjaa (olikohan se niin suomennettu), joka ilmestyy elokuussa. Hurraa! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin minäkin, että uutta Kingiä on tulossa, mutta koska tuo kirja kuuluu ilmeisesti Musta torni - sarjaan, jota en ole lukenut, niin en sitten tähän sitä laittanut.

   Poista
 3. Mä kanssa viikonloppuna oikein ajan kanssa vilkaisin syksyn tulevia. Sitten katsoin, että mulla on suurin osa keväästäkin vielä lukematta, joten päädyin listamaan kevään uutuudet, mitkä on vielä lukematta =) Huhtikuussa tulee hienoja kirjoja! Mutta näihin vielä on palattava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan huhtikuussakin on vielä tulossa kaikkea kivaa! Kirjastossa onkin tietysti iso kasa varauksia odottamassa kirjojen ilmestymistä ja sieltä saa taas vähän lisää kirjoja lukupinoon. Mistä vaan saisi lisää aikaa niiden kaikkien lukemiseen?

   Poista