100 lukijaa! Mahtavaa!

Aurinkoisesta säästä huolimatta tänään oli aika väsyneet tunnelmat, mutta loppupäivästä tuli kertaheitolla parempi kun huomasin, että blogini on saanut 100. lukijan! Hetken olin jo varma, että näen omiani, mutta kun oli tuijotellut tuota lukua tarpeeksi kauan oli se ihan pakko uskoa. Mahtava juttu ja loistava piristysruiske päivään!

100 seuraajaa ei ehkä jollekin ole paljon, mutta minulle se on moninkertaisesti enemmän kuin osasin kuvitella aloittaessani Kirjaston kummituksena reilut 2 vuotta sitten. Iso kiitos jälleen kerran kaikille, jotka jaksavat seurata blogiani ja lukea juttujani!

Uskallan jo nyt luvata, että 100 lukijan ja melkein kesän kunniaksi on lähiaikoina tiedossa jotain kivaa! Sitä odotellessa aurinkoisia kevätpäiviä kaikille lukijoilleni :)
6 kommenttia on "100 lukijaa! Mahtavaa!"
 1. Onnea kolminumeroisesta lukijamäärästä. Muistan vielä itse niin hyvin, kun olin ihan innoissani jo kymmenestäkin lukijasta, joten ymmärrän hyvin intosi. :)

  Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea ja mukavia blogihetkiä jatkossakin :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea, sietää tuosta iloitakin! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea. Ymmärrän hyvin. Oma vaatimaton toivomukseni on, että olisi 50 lukijaa. Kahta uupuu tällä hetkellä. Sadasta en uskalla edes haaveilla. :)

  VastaaPoista
 5. Onnea sadannesta lukijasta :) Mukava keväinen ilme täällä!

  VastaaPoista