Arvonnan voittaja

Blogini ensimmäisen arvonnan osallistumisaika päättyi eilen illalla ja olin heti tänään innokkaasti suorittamassa arvontaa. Koska tykkään tehdä joitain asioita ihan perinteisesti, päädyin työläämpään ratkaisuun arvonnan toteuttamisen kanssa. 

Innoissani leikkelin pikkulappusia arvontaa varten, kirjoittelin niihin osallistujien nimet, laput kuppiin (Mariskoolille oli kerrankin jotain muuta käyttöä kuin pelkkä koriste) ja sieltä sitten poimin yhden onnekkaan, joka voittaa 25 euron lahjakortin Suomalaiseen Kirjakauppaan sekä pussillisen Muumimamman marmeladeja. Virallisena valvojana arvonnassa oli kaksi kissaa, joista kumpikaan ei valitettavasti pysynyt kuvissa niin pitkään, että olisin saanut räpsäistyä kuvan valvojista arvontalappujen kanssa. Toisen kisun mustaa häntää näkyy epämääräisesti tuossa ensimmäisen kuvan alareunassa. 

Kupista nousseesta lapusta paljastui Kirjaston kummituksen ensimmäisen arvonnan voittaja:


Onneksi olkoon Siili!

Otatko yhteyttä mahdollisimman pian sähköpostitse (kirjastokummitus@gmail.com) ja laitat yhteystietojasi, niin voin laittaa arvonnan palkinnot postiin tulemaan sinnepäin.

Mikäli voittaja ei ota yhteyttä parin viikon sisällä, palkinnot arvotaan uudelleen.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja vielä kerran onnittelut voittajalle! Tämä ensimmäinen arvonta sujui niin mukavasti, että ehdottomasti tulevaisuudessa tulen järjestämään uusiakin arvontoja olipa juhlimisen aihetta tai ei. :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti