Kirjayllätys blogiystävälle

Rakastan kaikkia Secret Santa - tyyppisiä lahjojenvaihtoja, joten lähdin innolla mukaan Blogatin ja Elisa Kirjan järjestämään kirjaystävärinkiin, jossa jokaiselle osallistujalle arvotaan bloggaaja, jolle voi Elisa Kirjan valikoimista valita lahjaksi e-kirjan.

Minä sain kirjaystäväkseni Sockerslott - blogin Velman. En ole mikään erityisen loistava ruotsinkielen taitaja, joten otin avukseni rohkeasti Google kääntäjän (joka tunnetusti ei osaa tuottaa kovinkaan toimivaa suomea, mutta auttoi silti) ja tutustuin oikein kunnolla Velman blogiin, joka oli minulle muuten täysin uusi tuttavuus.

Huomasin, että Velma oli lukenut ja tykännyt Robert Galbraithin Käen kutsu - romaanista, joten päädyin valitsemaan lahjaksi sarjan kakkososan Silkkiäistoukan, jonka Velma kertoikin aikovansa lukea. 

Toivottavasti jatko on vielä lukematta ja Velma pääsee nauttimaan hyvistä lukuhetkistä kirjan parissa :)
3 kommenttia on "Kirjayllätys blogiystävälle"
 1. Toivottavasti Silkkiäistoukka osui maaliin! Hauskaa kurkistella muiden tonttuilutouhuja. :)

  VastaaPoista
 2. Hei kummitus, joko tiedät mitä sinä sait joululukemiseksi? Taidat tietää, mutta seuraavan linkin takana se myös paljastuu: http://esperanzan.blogspot.fi/2014/12/elisa-kirjan-kirjaystavarinki.html

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. Heh, löysin parin mutkan kautta tänne. Suositus osui kohdalleen ja olen aloittanut kirjaa, mutta on taas liikaa luettavaa samaan aikaan, niin loppuun saamisessa voi mennä vähän aikaa. :)

  VastaaPoista