I ♥ your blog - tunnustus


Sain La petite lectricen Katrilta tällaisen ihanan tunnustuksen, joka piristi mukavasti päivääni ja sai hymyn huulille. Kiva kuulla, että pienenpienestä blogistani tykätään. :)

Tunnustus on tarkoitus jakaa eteenpäin viidelle suosikkiblogilleen. Tämä on kiertänyt jo niin monessa kirjablogissa, jotka kuuluvat suosikkeihini, että aivan viidelle en tällä kertaa taida tunnustusta laittaa eteenpäin. Lisäksi hypätään vähän kirjablogien ulkopuolelle, koska lueskelen jonkun verran myös muita blogeja ja niistä löytyy ainakin yksi timantti, jolle tunnustuksen haluan jakaa.

Ja ne säännöthän menivät näin:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, jolta tunnustuksen sait.
2. Anna tunnustus viidelle suosikkiblogillesi.
3. Kopioi post it -kuva ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla!

Tunnustuksen minulta saavat NiwinaIrene ja Disa :)

Kaikki kolme blogia kuuluvat suosikkeihini ja luen innoissani jokaisen uuden postauksen, vaikka ainakaan kirjablogeissa kaikki esitellyt kirjat eivät välttämättä minua erityisesti kiinnosta, mutta on aina mukavaa lukea toisten mielipiteitä kirjoista. Ehkä niiden perusteella omat ennakkoluulot hälvenevät ja se ei-kiinnostava kirjakin saattaa päättyä lukulistalle. Niwinan keräilyblogin kohdalla ihastuttavat omasta lapsuudestanikin tutut pikkuponit, joista lukeminen vie jotenkin heti takaisin lapsuuden huolettomiin päiviin ja leikkeihin. :)  
2 kommenttia on "I ♥ your blog - tunnustus"