Kirjamessujen ennakkofiilistelyä & blogin hyppäys myös Instagramiin

Olen siitä lähtien (ja oikeastaan jo paljon aikaisemminkin!) kun parisen viikkoa sitten Helsingin Kirjamessujen esite kolahti postilaatikkoon, intoillut messuista ja selaillut esitettä sen verran tiuhaan, että kohtahan tässä muistaa jo ulkoa mitä kaikkea siellä onkaan ohjelmassa. 

Tänä vuonna minäkin siis vihdoin pääsen kirjamessuille ja olen jo nyt aivan yli-innoissani! 

Jo parisen vuotta olen kovasti halunnut päästä osallistumaan messuille, mutta täältä Pohjois-Karjalan perukoilta Helsinkiin lähteminen ei olekaan ihan helppo tai halpa juttu. Mutta tänä vuonna kaikki järjestyi niin hyvin, että kirjamessut here I come!

Olen messuilemassa todennäköisesti vain yhden päivän ja se on perjantai. Torstainakin ehtisin pyörähtää messuilla, mutta todennäköisesti vain muutaman tunnin, enkä vielä tiedä kehtaanko hankkia lippua torstaille vain niin lyhyen ajan takia. Mutta perjantaina olenkin sitten pidemmän pätkän, vaikka en ihan koko päivää.

Vaikka ensimmäinen kirjamessukokemukseni tuleekin olemaan vain tuollainen pikkuinen yhden päivän pyörähdys, olen siitä erittäin innoissani ja onnellinen. :)

Asiasta toiseen. Kirjaston kummitus löytyy nyt myös Instagramista nimellä kirjastonkummitus. Itse asiassa on löytynyt jo jonkin aikaa, mutta olen aluksi hieman katsellut miten tuo lähtee käyntiin ja jaksanko oikeasti postata sinne jotain. Olen ollut vielä hieman laiska tuolla puolella, mutta eiköhän se tästä kunnolla lähde eteenpäin kun Instagramin käyttäminen tulee tutummaksi.

Tervetuloa seuraamaan blogiani siis myös Instagramin kautta! :)

8 kommenttia on "Kirjamessujen ennakkofiilistelyä & blogin hyppäys myös Instagramiin"
 1. Onpa mukavaa että pääset messuille, perjantaina on kyllä kaikenlaista nähtävää. Itse ehdin vasta iltapäivästä perjantaina paikalle, mutta onneksi myös illan mittaan on kaikenlaista. :)

  Ja hienoa että olet löytänyt Instagramin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantain ohjelmasta olen jo laittanut muistiin useammankin tilaisuuden, joten eiköhän sieltä yhdellekin päivälle löydy hyvin tekemistä ja näkemistä.

   Instagramissa on vielä paljon harjoiteltavaa, mutta eiköhän se tästä :)

   Poista
 2. Toivottavasti joskus itsekkin pääsen messuilemaan, koska vaikuttaa mielenkiintoiselta tapahtumalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joskus pääset, koska kirjamessut todellakin vaikuttavat mielenkiintoiselta tapahtumalta. Saa nähdä ovatko ne sitä ihan oikeasti kun itse pääsen sinne pyörimään ja ihmettelemään :)

   Poista
 3. Messuile sitten minunkin puolestani siellä! :D

  VastaaPoista
 4. Olen käynyt Helsingin kirjamessuilla niin kauan kuin tapahtuma on ollut olemassa - se on syksyn kohokohta! Menen tänä vuonna messuilemaan joka päivä.
  Blogissani on sinulle tunnustus:
  http://tuntematon-lukija.blogspot.fi/2015/10/liebster-award-tunnustus.html

  VastaaPoista