Ystävänpäivän lukumaraton 14.2

Huomenna luetaan oikein urakalla, sillä huomenna on paitsi lukurauhan päivä myös Yöpöydän kirjat - blogin Niinan emännöimä Ystävänpäivän lukumaraton. Yksinkertaisuudessaan lukumaratonissa luetaan 24 tuntia siten, että suurin osa ajasta sijoittuu ystävänpäivälle. Aloittaa sai halutessaan jo tämän päivän puolella.

Olen jo pidempään halunnut osallistua jollekin lukumaratonille, mutta koskaan ei ole sattunut sellaista ajankohtaa, että olisi ollut oikeasti aikaa vain lukea. Mutta nyt on, joten minäkin päätin melko viime tipassa lähteä mukaan. 

Omalta osaltani lukumaraton alkaa vasta huomenna 14.2 klo 10.

Koska päätin vasta viime hetkellä osallistua maratoonaukseen, päätin myös aloittaa vasta huomenna, että luku-urakan aloittamisen kanssa ei tule liian kiire.

Hieman harmittaa, että en jo hyvissä ajoin tajunnut, että huomennahan on täydellinen päivä lukumaratonille ja raahannut kirjastosta isoa pinoa kiinnostavia kirjoja juuri maratonia varten. Olen kerännyt itselleni pinon luettavaa lähinnä omasta hyllystä. Huomiseksi olen varannut tällaista luettavaa:


Storm Sistersiä olen juuri lukemassa, mutta se menee osaksi lukumaratonia jos en tänään vielä ehdi kirjaa loppuun lukaista. Muuten pinossa on pari paksumpaa ja pari vähän ohuempaa kirjaa. Jos jokin noista kirjoista alkaa kyllästyttää tai jumittaa, saatan toki lukea myös jotain muuta.

En todennäköisesti tee päivittyvää postausta blogiini, mutta jonkinmoinen koontipostaus on kyllä tulossa kunhan pääsen lukumaratonissa maaliin. Instagramin puolella (linkki löytyy tuosta sivulta, Instagram tunnukseni on kirjastonkummitus) päivittelen melko varmasti tunnelmia ja kirjoja, joten instaseuraajani ja muutkin voivat sieltä käydä katselemassa missä mennään lukemisen kanssa. 

Nyt jo vähän jännittää, että mitenhän tässä käy.

Hyvää lukumaratonia kaikille osallistujille!
3 kommenttia on "Ystävänpäivän lukumaraton 14.2"
  1. Ihana maratonpino! Storm Sister odottelee minulla olohuoneen pöydällä. Pari muutakin teosta löytyy lukulistaltani. Lukuiloa huomiseen!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä lukumaratoniin, mielenkiintoisia kirjoja ainakin sinulla luvassa:)

    VastaaPoista