Kuka on Kirjaston Kummitus?

Blogin takana hääräilee Anu, sekalaisella ja laajalla kirjamaulla varustettu kolmekymppinen pohjoiskarjalainen. Alunperin idea kirjablogiin lähti uudenvuodenlupauksesta lukea vuodessa 100 kirjaa. Eihän tuo onnistunut, mutta siitä kirjabloggaaminen lähti käyntiin. Kirjaston Kummitus on perustettu vuoden 2012 tammikuussa, ensimmäisen postauksen julkaisin 7. tammikuuta. Kiireiden ja yleisen luku- ja blogi-innostuksen kadottua jonnekin, blogi oli epämääräisellä tauolla toukokuusta 2017 marraskuuhun 2019, jolloin into lukemiseen ja bloggaamiseen heräsi uudestaan.

Kirjamakuni on laaja, mikä näkyy blogissakin. Fantasia, scifi, YA-kirjallisuus, dystopiat, yliluonnolliset otukset, jännärit, melkeinpä kaikki maistuu. Iso osa lukemistani kirjoista on uutuuksia. Ehkä siksi, että niitä tulee lukuun kirjastovarausten kautta niin paljon. Lukemistani kirjoista jonkun verran on myös ihan omaan hyllyyn ostettuja tai arvostelukappaleita. Luen suurimmaksi osaksi suomeksi, mutta jossain määrin myös englanniksi. Rakastan ihan perinteisiä painettuja kirjoja, mutta silloin tällöin lueskelen puhelimelta tai tabletilta myös e-kirjoja. Äänikirjoille en vielä ole lämmennyt.

Mahdolliset yhteydenotot blogiini liittyen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen kirjastokummitus@gmail.com. 
Blogini löytyy myös Instagramista tunnuksella kirjastonkummitus.

Blogissani esiintyvät kirjakuvat ovat elokuun 2016 jälkeen itse ottamiani, eikä niitä saa käyttää ilman lupaani. Aiemmissa postauksissa kirjojen kansikuvat on lainattu kustantamoilta.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti