Colleen Hoover & Tarryn Fisher: Never Never: Part Two

Maaliskuussa luin Colleen Hooverin ja Tarryn Fisherin yhteistyön tuloksen Never Neverin ensimmäisen osan ja pidin kirjasta äärettömän paljon. Edellinen kirja jäi aivan järkyttävän kutkuttavaan cliffhangeriin, joten parin kuukauden odotus seuraavasta osasta tuntui vähintään tuplasti pidemmältä.

Never Never: Part Two on sarjan toinen osa, joten tämä kirjoitus saattaa sisältää juonipaljastuksia. 

Charlie on kadonnut ja pulassa. Silaksen on kiirehdittävä ehtiäkseen etsiä Charlie ja selvittää mikä heitä oikein vaivaa ennen kuin on liian myöhäistä. Edessä tuntuu kuitenkin olevan liian paljon kysymyksiä ja aivan liian vähän vastauksia.

Ensimmäisen osan herättämien kysymysten jälkeen toivoin, että kakkososa vähän selventää asioita, mutta turha toivo. Oi voi, minkä menitte tekemään Colleen Hoover ja Tarryn Fisher. Lisää kysymyksiä, ilman vastauksia tietenkin. Part Two ei oikeastaan selvennä mitään ja sekoittaa Charlien ja Silaksen tilannetta entisestään. Se suurin kysymys eli mitä ihmettä kaksikolle on tapahtunut ei suostu vieläkään paljastumaan eli langanpätkät todennäköisesti tulevat yhdistymään vasta kolmannessa ja viimeisessä osassa.

Aivan niin hyvä kuin ykkösosa tämä ei kuitenkaan ollut, mutta siitä huolimatta vetävästi kirjoitettua ja koukuttavaa luettavaa. Loppu oli kyllä aivan yhtä ärsyttävä kuin edellisessäkin osassa. Ärsyttävä vain siksi, että Never Never: Part Two päättyy kirjaimellisesti melkeinpä kesken lauseen ja niin paljon jää jälleen avoimeksi.

Tämän kakkososan jälkeen harmittaa, että Never Never on jaettu kolmeen lyhyeen osaan. Ilmeisesti tämän oli alunperin tarkoitus olla yksi kirja, mutta syistä tuntemattomista tarina on lopulta jaettu novella - muotoon. Sitten kun kolmas osa on ilmestynyt, haluan ehdottomasti lukea kaikki kolme osaa uudestaan ja yhteen putkeen. Jos yhtä pidempää kirjaa olisi päässyt heti alunperin lukemaan, olisi lukukokemus varmasti ollut erilainen.

Kolmannen osan, Never Never: Part Threen, ilmestymisestä ei ole vielä tietoa. Toivottavasti kuitenkin melko pian, sillä haluan ehdottomasti tietää miten tarina päättyy ja saadaanko kaikkiin avoimiin kysymyksiin lopulta vastaukset.

-------
2015, 104 s.
oma ostos
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti